Esküvői fotókiállítás

 

Esküvői fotókiállítás

Több mint 100 év, több mint 100 esküvő. Ez a kiállítás azért jött létre, hogy megálljunk és elidőzzünk egy pillanatra az életünk, párkapcsolatunk egy döntő mérföldkövénél; az esküvőnél.
De la Motte-kastély, Noszvaj, Dobó út 10.
Megtekinthető a kastély látogatási ideje alatt 2018.05.31-ig.

Ez a kiállítás azért jött létre, hogy megálljunk és elidőzzünk egy pillanatra az életünk, párkapcsolatunk egy döntő mérföldkövénél; az esküvőnél.
Mi is a házasság? Eskütétel? Szertartás? Ünnep? Formalitás? Ígéret? 
Ugyan az elmúlt 100 évben sokat változtak az esküvővel kapcsolatos szokások, a divat, de a lényeg semmit sem változott: két ember összetartozásának, ország-világ és isten előtt való kinyilvánítása, a szerelem és az összetartozás megünneplése.
Lehet bár az esküvő ünnepélyes, elegáns, laza, bohém, de az esszenciáját mindenképpen két ember egymás iránti érzései adják. A megerősítés, amely tudatja, hogy számíthatnak a párjukra, és mellettük áll a nehézségek között is, nem csak a szép és pillekönnyű napokon.
Köszönjük mindazoknak a kedves pároknak, gyermekeiknek, unokáiknak, akik e fotókon keresztül bepillantást engednek a családjaik létrejöttébe. Így, mi is részesei lehetünk egy kicsit ezeknek a pillanatoknak, átélhetjük ezeket a csodás élményeket, és nem utolsó sorban egy izgalmas időutazáson is részt vehetünk!
Ez a csöppnyi kis falu minden szegletében őrzi, óvja a múltunk értékeit, ugyanakkor nyitottsággal fordulunk az újdonságok, különlegességek felé is. Szeretnénk, ha ez a tárlat minden látogatójának megmutatná, hogy az itt élők számára mennyire fontos a család és az összetartozás.

vissza