Kemencés Nap sűrítve

2019.08.23.

Kemencés Nap sűrítve

Kedves Vendégünk! Örülünk, hogy olvass a rendezvényről. Tudjuk, hogy összetett a rendezvény, sok a tudnivaló, részletes a leírás, megpróbáljuk "zanzásítani", hogy segítsünk, hogy érthetőbb legyen.

Péntek: bortúra zenével. Harapnivalók a pincéknél. Részvételhez: pohárvásárlás az infósátorban valamint sok 100 forintos érme a borokért. Vegyél új poharat: 1. mert ezzel vehetsz részt 2. gyarapítsd a gyűjteményed! Köszi! (részletesen a cikkben)

Szombat:

"Előretervező típus vagyok", akkor: Ha kóstolnál a versenyben szereplő kemencés ételekből, akarod, hogy jusson is, nézd meg a menüket, rendelj a csapatoknál. Karszalagért kell jönnöd az infósátorhoz szombaton. Programfüzet is lesz térképpel.

"Rögtönözniszeretek- típus vagyok": Szeretnél kóstolni a kemencés ételekből, de majd eldöntöd helyben- ebben segít majd a programfüzet részletes listája, infósátorban vásárolhatod a karszalagot, és a kóstolójegyeket a kiválasztott ételekhez.

Mi ez a kóstolójegy? Minden kemencés versenyben szereplő ételhez külön jegy van: mert így tudjuk koordinálni, hogy jusson neked is, ha egyszer vásároltál jegyet. Annyi jegy van, ahány adagot főzött a csapat.

Programok, színpad a kastély előkertjében.

Gyerekprogram az oviban.

Szafari busz korlátlanul karszalaggal déltől este 6-ig.

Este buli!

(Részletek a többi cikkben.)

vissza